Rabo Clubkas Campagne

Beste sympathisanten  van Heemkundekring ‘De Baronie van Cranendonck’
Graag willen wij uw aandacht vragen voor de actie “Clubkas Campagne” van de Rabobank. Rabobank Weerterland en Cranendonck verdeelt in 2018 € 125.000,00 onder verenigingen en stichtingen.

De gedachte achter deze actie is dat leden van de bank inspraak krijgen op de verdeling van het geld middels het uitbrengen van hun stem. Tussen 8 en 23 mei kan er gratis gestemd worden door leden van de Rabobank.

Om te kunnen stemmen is enkel rekeninghouder zijn bij de Rabobank niet voldoende, maar men moet ook lid zijn van de bank. Het lidmaatschap is echter gratis. Wij willen u dan ook vragen om aan onze vereniging te denken en om uw stem uit te brengen op Heemkundekring ‘De Baronie van Cranendonck’.

Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden een stemkaart met een unieke code!
Klik hier voor de stemsite!