ORGANISATIE

De Heemkundekring die nu de naam 'De Baronie van Cranendonck' draagt, is opgericht te Budel op 5 november 1957.
De vereniging is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40238227.
Voor een afschrift van de laatste statuten (2003) van de vereniging (in pdf-formaat 394 Kb) hier klikken.
Voor een afschrift van het laatste huishoudelijk reglement (2004) van de vereniging (in pdf-formaat 95 Kb) klikt u

Bestuur
Jac. Biemans (voorzitter), Jan Migchels (secretaris), Jan Jakobi (penningmeester), Nellie Meurkens (lid), Toon van Cranenbroek (lid), Cees Sol (lid), Wouter Kursten (lid)
Het bestuur kunt u bereiken via:  Postbus 2048,  6020AA  BUDEL óf mailen via
deze link

Werkgroepen
Behalve de algemene activiteiten voor de leden en voor buitenstaanders, heeft zich in de loop der jaren binnen Heemkundekring " De Baronie van Cranendonck " een aantal werkgroepen gevormd. Groepen van mensen die zich bezighouden met een speciaal aspect van de cultuur en natuur van Cranendonck.
Hieronder vind u een overzicht van alle links naar werkgroepen met hun emailadres.

Aa-kroniek              Archeologie
             Fotografie              Genealogie