Onze website in een nieuw jasje en veel meer informatie is gepubliceerd. Wij streven ernaar om deze website zo actueel mogelijk te houden en van veel informatie te voorzien. Enkele pagina’s zijn nog in ontwikkeling! Deze pagina’s hopen we in de toekomst met veel leuke informatie te vullen.
Tevens willen wij onze Facebookpagina onder aandacht brengen! Like of volg onze Facebookpagina met maandelijks minimaal de volgende onderdelen: Nieuws, foto van de maand, gebouw of object van de maand, interessant bidprentje van de maand, bijzondere Cranendoncker van de maand, monument van de maand, boek van de maand, artikel uit een oudere Aa-kroniek. Deze onderwerpen zullen steeds verwijzen naar onze website ter promotie. Veel leesplezier op onze nieuwe website. Maak er een favoriete pagina of bladwijzer van!