Na de goedbezochte lezing over het gebouwde erfgoed in onze gemeente is het einde van het kalenderjaar al weer in zicht. Zoals gebruikelijk sluiten wij dat af met onze sportieve gezelligheidsavond. Dit jaar gaan wij op vrijdag 20 december bij ‘De Oude Glorie’ in Heeze Beugelen

Een overdekte beugelbaan met rechts de ijzeren ring, waar de bal doorheen gespeeld moet worden (19de-eeuwse gravure, RHC-Eindhoven)

Graag nodigen wij u uit om na een door de kring aangeboden koffie of thee met vlaai de aloude Brabantse sport met sleger, bol en beugel te beoefenen. We zetten een kleine competitie op en hebben voor de drie besten ook enige aantrekkelijke prijzen beschikbaar. De aangepaste spelregels zullen tevoren worden toegelicht. Terwijl anderen spelen, kunt u gezellig praten met elkaar onder het genot van een drankje (voor eigen rekening).
Lees de hele convocatie…