Natuurwandeling naar De Malpie

Op zondag 16 februari gaan de natuurvrienden van heemkundekring ‘De Baronie van Cranendonck’ wandelen. Ze gaan naar natuurgebied De Malpie in het Dommeldal tussen Valkenswaard en Borkel en Schaft.
Dit gebied, beheerd door Staatsbosbeheer herbergt vele grote en kleine vennen in het landschap waarin bosgebied overgaat in heidevelden en andersom. In het afwisselend gebied broeden veel soorten moeras- en bosvogels.
Vertrek zoals elke derde zondag van de maand om 9.30u vanaf de parkeerplaats voor Blokker bij het Schepenhuis te Budel. Iedereen is van harte welkom!

2 thoughts on “Natuurwandeling naar De Malpie

  1. graag zou ik weten of er nog wandelingen georganiseerd worden. ik woon sinds kort in Budel en zou graag de natuur in de buurt verkennen en wie weet is er een mogelijkheid om wilde kruiden en groente te leren kennen die vele vergeten zijn
    met vriendelijke groet
    Martine Vermeulen

    • Beste Martine, Dank voor je vraag. Elke derde zondag van de maand is er een wandeling. In de agenda aan de rechterzijde van de hoofdpagina van onze website is meer informatie weergegeven. Dank en groet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *