Natuurwandeling ‘De Malpie’

Op zondag 20 juni gaan de natuurvrienden van heemkundekring “De Baronie van Cranendonck” wandelen in natuurgebied De Malpie in het Dommeldal tussen Valkenswaard en Borkel en Schaft. We starten onze wandelingenreeks weer op, nadat we sinds 20 september 2020 niet konden gaan wegens corona. Versoepelingen maken dit mogelijk maar omdat Corona nog heerst houden we ons aan de regels.
Tijdens de wandeling wordt 1 meter 50 onderlinge afstand gehouden.
Vertrek om 9u30 vanaf het parkeerterrein bij het Schepenhuis te Budel (Blokker). Verplaatsing per auto van Budel naar het startpunt in de Malpie gebeurt bij voorkeur individueel. Bij meerijden is het aantal personen in de auto maximaal twee personen die dan beiden een mondkapje dragen (RIVM bepaling).
Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.
Lidmaatschap van de Heemkundekring is daarbij niet vereist.

Tot zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *