Het bestuur van Heemkundekring Cranendonck heeft vanwege de toenemende coronabesmettingen en de daarop volgende overheidsmaatregelen besloten om alle geplande binnenactiviteiten af te gelasten. Het bestuur vindt het onder de huidige omstandigheden niet verantwoord en vanwege de maatregelen soms onmogelijk om het net weer van start gegane najaarsprogramma voort te zetten. Het besluit geldt vooralsnog tot en met de maand december 2021.

Dit betekent dat o.a. de openstellingsavonden op de 1e en 3e donderdag van de maand niet doorgaan. Maar ook de al aangekondigde lezing van Sander Wassing op 24 november (Maarten van Rossems plundertochten) en de Gezelligheidsavond voor de leden op 10 december gaan dus helaas niet door.

De maandelijkse wandelingen van de Werkgroep Natuurvrienden – een buitenactiviteit – gaan vooralsnog wel door.