De heemkamer van heemkundekring ‘De Baronie van Cranendonck’ in het Schepenhuis aan de Markt te Budel gaat weer open! Na een lange Covid-sluiting kunnen bezoekers en onderzoekers weer terecht met hun vragen of om te lezen in tijdschriften en boeken. Op donderdag 3 maart gaan de deuren open: ’s middags van 14.00 uur tot 17.00 uur en ’s avonds van 19.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens de avonduren is de Werkgroep Kadaster ook aanwezig. De openingsdata zijn 3 maart, 17 maart, 7 april, 21 april, 5 mei, 19 mei, 2 juni en 16 juni. U bent van harte welkom!

Ook de fotowerkgroep van de heemkundekring gaat weer beginnen. Vanaf 2 maart zijn ze iedere woensdagmorgen van 09.00 uur tot 12.00 uur aanwezig in het Schepenhuis. Ook zij zien u graag komen!

Heeft u nog oude foto’s die u kwijt wilt, of bent u op zoek naar informatie over foto’s dan kunt u op woensdagochtend bij hen terecht. Ze maken scans van de foto’s zodat ze ook voor de volgende generaties bewaard blijven.