Uit het HAC-Weekblad:

Na twee succesvolle bezoekersdagen opent expositie #Heksenjacht weer haar deuren! Bezoek op zondag 8 mei 2022 tussen 11:00 – 16:00 uur de installatie die je op een eigentijdse manier mee terugneemt in het verhaal van de vijf vrouwen die als heks vervolgd werden. De expositie wordt gehouden in de kasteelvilla van de Baronie in Soerendonk. Ervaar de heksenvervolging in woord en beeld Kasteel Cranendonck was in de zomer en het najaar van 1595 het decor van duistere gebeurtenissen.

Plan je bezoek #Heksenjacht is op 8 mei 2022 gratis te bezoeken tussen 11:00 – 16:00 uur. Door de gekozen opzet is de presentatie zeker geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. We volgen voor de openstelling de actuele corona-richtlijnen van de Rijksoverheid. Buiten kun je alvast een tipje van de sluier meemaken van de beleefroute ‘Van kwaad tot erger’. Voor meer informatie en actuele openingstijden verwijzen wij u naar www.heksenjacht.com

Expositie #Heksenjacht is een samenwerking tussen gemeente Cranendonck, cultuurhistoricus Gerard Rooijakkers, Beeldentemmers uit Budel-Dorplein, Wauwie uit Soerendonk en de Smederij uit Soerendonk. Het project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de RegioDeal Brainport Eindhoven.