Pater Jo van den Wildenberg werd op 28 februari 1930 te Soerendonk geboren als zoon van Dries van den Wildenberg en Beth Adams. Het gezin woonde in de Dorpsstraat in het centrum van Soerendonk (naast café ‘de Valk’) en telde negen kinderen: Rina, Herman, Leen, Wim, Annie Jo, Nellie, Zus en Henk. In september 1945 meldt Jo zich aan op het Missiehuis van de ‘Franse Paters’ in Weert, bij de paters van de Heilige Geest, want hij wil missionaris worden. Jo toont zich daar een sportief student, onopvallend en prettig in de omgang. Zonder veel problemen doorloopt hij zijn studies aan het Klein Seminarie. In 1951 stroomt hij dan ook door naar het noviciaat in Gennep en wordt zes jaar later, op 28 juli 1957, op het kasteel in Gemert door Mgr. Bekkers priester gewijd in de Congregatie van de Heilige Geest.

Lees hier het hele verhaal van Jo