Bidprentje van Kees Walravens, fotograaf *26 december 1920 Eindhoven †16 juli 2010 Maarheeze

De naam ‘Walravens’ roept bij de niet meer zo jonge inwoners van Cranendonck het woord ‘fotograaf’ op. Kees Walravens runde samen met zijn vrouw Anneke een fotozaak in Budel, op de hoek Markt-Capucijnerplein. Kees Walravens werd op 26 december 1920 in Eindhoven geboren. Als reizende fotograaf struinde Kees de hele omgeving van Eindhoven af. Al snel had hij in de wereld van de fotografie een goede naam opgebouwd. In 1953 hoorde hij dat in het centrum van Budel een pand te koop stond. De beslissing was snel genomen: Kees kwam met vrouw Anneke en kinderen naar Budel.

 

Lees hier meer over Kees en zijn gezin…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *